Diensten en een greep uit ons portfolio

UB88 werkt samen met u en uw organisatie naar de volgende stap op het gebied van online en offline marketing. Op basis van uw doelen werken wij aan een succeservaring in plaats van alleen een product. Op deze vlakken innoveren wij graag met uw organisatie op zowel zakelijk en creatief niveau. Wij zijn uw concullega’s het liefst een stap voor en denken mee aan de eerstvolgende van uw organisatie.

Realisatie websites

Voor elke branche een unieke website, met de missie en visie en inspeelt wordt op de wensen van de doelgroep.

Styling & vormgeving

Al de techniek moet natuurlijk ook in een mooi jasje gestoken worden, helemaal in de stijl van uw bedrijf.

On- en offline marketing

Naast websites zijn wij ook inzetbaar voor de on- en offline marketing, waarmee de doelgroep wordt bereikt.

Drukwerk

De fysieke weergave van uw organisatie is ook belangrijk. Intern of extern, een mooie uitstraling is het halve werk.

DTP

Ons eerste contact met u begint met het overtuigen van onze kwaliteiten. Dat doen we het liefst niet door te vertellen maar juist door te laten zien. Kijk gerust rond. Ziet u uw drukwerk al voor zich?

Website realisatie

Tegenwoordig ziet uw potentiële klant eerst uw website voordat ze het besluit nemen om contact op te nemen. Een website is niet alleen een extra verkoopkanaal, maar juist een visitekaartje waar je potentiële klanten kunt overhalen. Daarom bieden wij voor elke branche een unieke website, die meespeelt met de missie en visie waar u voor staat en inspeelt op de wensen van u organisatie en uw doelgroep.

close

call