Uw team

Met het oog voor detail en de inzet voor kwaliteit gaan wij met onze opdrachtgevers aan de slag om met elkaar tot mooie resultaten te komen. Waarbij we door middel van het "NIM” principe (Net Iets Meer), onze designs net iets beter willen hebben dan uw concullega's. Daardoor zijn wij altijd bereid om Out of the Box te durven zijn, waardoor u als ondernemer een uitstekend product zult ontvangen.

Het team bestaat uit:

Kenners uit het vakgebied die zich niet willen inzetten voor een opdracht gever zonder gezicht, maar graag samen met u tussen de rest van de organisatie staan om op deze nabije wijze het gevoel en de sfeer van zowel u als de organisatie te krijgen. Op basis van die kennis zal het product ook een onderdeel van de organisatie zijn.

De creatieveling

Arnd Jan neemt al sinds 2008 een actieve houding aan binnen het artistieke vakgebied als vormgever op zowel online als offline gebied. Uw gedachtes en ideeën omzetten tot een website en/of document is al jaren een kracht. Met de ideale combinatie van zijn vakkennis en creatieve brein, zijn wij ervan overtuigd dat uw een product heeft die aan uw wensen voldoet.

De uitdager

Naast de creatieveling staat natuurlijk ook een realist met een passie voor ondernemen. Als uw eerste contactpersoon tast Ben graag samen met u de kansen, uitdagingen en mogelijkheden af. Samen met uw zoekt hij de grenzen op en weegt hij innovatieve ideeën af om een resultaat te krijgen waar niet alleen u, maar ook het team trots op kan zijn.

close

call